Bohemain bruidsjurkje kind
Bohemain bruidsjurkje kind
Blossom champagne ivoor veertjes jurkje kant
Champagne verenjurkje bruidmeisje puimenjurk kinderen
Verenjurk voor meisjes

Verenjurk voor meisjes – Jurkje Blossom – Champagne en ivoor

Verenjurk voor meisjes.
Dit unieke jurkje is ontworpen om je meisjes te laten stralen tijdens speciale gelegenheden zoals een bruiloft of communie. Het combineert zachte veertjes met verfijnd kant voor een magische uitstraling.

Kenmerken:

  • 3D Kantwerk: Op het lijfje van de jurk zit delicaat kantwerk met 3D bloemen versierd met kraaltjes, parels en pailletten. Dit zorgt voor een romantisch gevoel.
  • Zachte Veertjes: Het kinderjurkje is versierd met zorgvuldig bevestigde zachte veertjes die subtiel meebewegen als het meisje zich beweegt. Deze veertjes voegen een vleugje speelsheid en glamour toe aan het geheel.
  • Comfortabele Pasvorm: We begrijpen hoe belangrijk comfort is voor jonge kinderen, vooral tijdens speciale evenementen. Daarom is dit jurkje volledig gevoerd dat je bruidsmeisje zich de hele dag comfortabel voelt.

Verenjurk voor meisjes voor een speciale gelegenheid zoals:

  • Bruiloft
  • Communie
  • Verjaardag / feest

Of het nu gaat om een bruiloft, een speciale fotoshoot of een ander feestelijk evenement, dit jurkje zal ongetwijfeld een blijvende indruk achterlaten en prachtige herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Bestel nu en laat de magie beginnen!

Kleuren: ivoor veren en ivoor kant met champagne satijn eronder.

 

299.95