Jurkje naar wens voor kinderen

Heb je een bepaald model van een kinderjurkje in je hoofd dat niet in onze collectie zit? Of wil je een jurkje voor je bruidsmeisje dat perfect bij jouw trouwjurk past? Wij kunnen jouw droomjurkje maken! 

Het kan ook voorkomen dat jouw dochter niet in de standaard confectiemaat pas en dan kunnen wij het kinderjurkje op maat maken. 

Door onze jarenlange ervaring en grote voorraad stoffen hebben wij alles in huis om het perfecte jurkje te maken. Samen met jou ontwerpen we het jurkje dat voldoet aan je wensen. Tijdens het ontwerpproces kun je kiezen uit verschillende modellen, kleuren, en stoffen. 

Winkel voor kinder bruidskleding en communiekleedjes

STAPPENPLAN VOOR EEN JURK NAAR WENS OF OP MAAT:

 1. 1. Model uitkiezen van het jurkje
 2.  
 3. Als je graag een jurkje naar wens wilt laten maken kun je jouw wensen online doorgeven maar we raden je aan om langs te komen in de winkel  Zo kun je tijdens je bezoek in de winkel kun je verschillende modellen passen waardoor je kunt zien wat jou het beste staat. We hebben o.a. jurkjes met tule, veren en kant. Wil je graag een jurkje met korte mouwen of juist een mouwloos jurkje of een met spaghetti bandjes? Het is allemaal mogelijk. Mooie handgemaakte details maken het jurkje af. Hiervoor kun je bijvoorbeeld kiezen voor een strik, strass-steentjes of vlinder applicaties. 
 1. 2. Stoffen en kleuren uitkiezen voor het jurkje
 2. Als het model is gekozen kunnen we gaan kijken welke kleur je graag wilt. Voor bruidsmeisjes en communicanten wordt vaak voor ivoor (gebroken wit) of lichtroze. Maar we hebben nog meer kleuren in ons assortiment zoals: oudroze, mint, aubergine, lichtblauw, marineblauw, oudgroen, champagne en crème. Voor een jurkje naar wens kunnen we ook je gewenste kleur speciaal voor jou bestellen. 
 3. Van welke stof moet het jurkje gemaakt worden? Wij werken enkel met echte bruidsstoffen waardoor het bruidsmeisjes jurkje perfect bij de trouwjurk van de bruid zullen passen. Veel jurkjes worden gemaakt van bruidssatijn in combinatie met bruidstule. Wist je dat we gemiddeld wel 18 meter tule in een jurkje verwerken? We hebben verschillende soorten kant in onze collectie zitten. Zo hebben we heel fijn en subtiel kant maar ook kant met pailletten en glitters erop. Voor elk wat wils dus! 
 4. Als je online wilt bestellen kunnen wij gratis stofstalen opsturen zodat je de stoffen eerst in het echt kunt bekijken en voelen. 
 1. 3. De maat: confectiemaat of op maat?
 2.  
 3. Veel kinderen passen perfect in een confectie maat maar natuurlijk is niet elke kind hetzelfde. En dat is helemaal niet erg want wij kunnen kinderjurkjes op maat maken. Tijdens het passen van de jurkjes (stap 1) zullen we al gelijk kijken welke maat het beste voor het kind is. Als er dan blijkt dat een confectiemaat niet helemaal overeen komt met de maten van het meisje worden haar maten opgemeten en genoteerd.
 1. 4. De productie van het jurkje
 2.  
 3. Wij weten nu precies wat jouw wensen zijn en we hebben zin om voor jou aan de slag te gaan. Onze ervaren coupeuses werken vanuit eigen atelier in Nederland. Hierdoor kunnen we snel leveren en ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. 
 4. Allereerst beginnen we met het maken van de patronen voor het jurkje. Als die klaar zijn kunnen de stoffen geknipt worden en kan het jurkje geproduceerd worden. 
 5. Het productie proces duurt 5 tot 20 werkdagen. Dit is erg afhankelijk waneer het jurkje besteld wordt. In het hoogseizoen (maart t/m september) zal het vaak 20 werkdagen duren en in de herfst- en wintermaanden kunnen we vaak al sneller leveren. Heb je met spoed een feestjurkje nodig? Wij kunnen ok spoedbestellingen maken. Voor actuele levertijden of spoedbestellingen kun je contact met ons opnemen. 
 1. 5. Het passen van het jurkje
 2.  
 3. Een spannend moment! Het jurkje dat speciaal voor jou gemaakt is mag eindelijk gepast worden. 
 4. Als de jurk klaar is kun je ervoor kiezen om het op te laten sturen of in de winkel in Eindhoven op te halen. Tijdens dit bezoek mag je het jurkje nog een passen en zullen we bespreken of alles naar wens is. Wij kunnen eventueel nog aanpassingen aan het jurkje verrichten, Is het jurkje helemaal naar wens? Dan mag je jouw droomjurk mee naar huis nemen. Wij wensen je er veel plezier mee! 

      De prijs voor een jurkje naar wens begint vanaf € 199,95.

Afspraak aanvragen

Vraag via onderstaande agenda een afspraak aan. Via de mail laten wij z.s.m. weten of de afspraak bevestigd is.

Zijn er meerdere datums waarop je langs zou kunnen komen? Je kunt ook meerdere datums aanvragen. Geef dit dan duidelijk aan onder het kopje Opmerkingen/vragen. 

Staat je gewenste datum en tijd er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@socutefashion.nl 

Let op:
– De afspraak staat pas ingepland als je een bevestiging hebt ontvangen
– Als je binnen 48 uur wilt langskomen kun je een afspraak aanvragen via Whatsapp (0625193026) 

Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Submit