bruidsmeisjes jurkje bruidskindermode jurk jurken kind meisje meisjes kinderen bruidsmeisjesjurkje Kinderbruidsjurkje so cute! kinderbruidsmode meisje feestjurkje communiejurk communiekleding communiekleed kleed kleedje maat 74 80 86 92 98 104 110 116 122 128 132 140 146 152 oudroze lichtroze zachtroze ivoor gebroken wit strikt

Lief, stijlvol, exclusief en met een sprankeling van glitters: dat is So Cute! Een luxueus kinderkledingmerk dat de prachtigste jurkjes ontwerpt voor meisjes. Het Nederlandse merk is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van jurkjes voor bruidsmeisjes. So Cute! is te herkennen aan de zachte kleurtjes, handgemaakte details en originele ontwerpen.

De ontwerpen van So Cute! zijn net even anders, gebaseerd op de laatste modetrends en ze zijn vooral niet tuttig. De jurkjes worden vervaardigd van luxe bruidsstoffen zoals bewerkt kant, soepel vallend satijn en zachte tule. De kleding is zeer geschikt voor bruiloften, verjaardagsfeestjes, communies of gewoon voor zomaar, want met een jurkje van So Cute! is het elke dag een feestje!

So Cute! is verkrijgbaar via onze online shop en onze winkel. In onze winkel in Eindhoven ben je van harte welkom om onze collectie te bekijken en passen. Maak nu een afspraak om langs te komen.

Vraag gratis het So Cute! magazine aan waarin je onze feestcollectie kunt bekijken, tips leest voor bruidsmeisjes en nog meer over So Cute! komt te weten.


Stijlvolle bruidsmeisjes jurkjes, communiejurkjes en feestjurkjes voor meisjes.

So Cute! sinds 2013

So Cute! is in 2013 opgestart door Esther de Zeeuw. Esther studeerde aan de School voor Mode in Nederland en volgde na succesvolle voltooiing hiervan de opleiding Modetechnologie in het Belgische Gent. Haar passie voor jurken en liefde voor kinderen heeft zij samengevoegd tot het kinderkledingmerk So Cute! In korte tijd heeft zij haar merk uit weten te bouwen tot een succesvolle onderneming waarvan de populaire ontwerpen inmiddels over de hele wereld worden verzonden.